Waarom blanke mensen wel en vreemdelingen niet gediscrimineerd mogen worden in dit land!

Publié par NATION le

Waarom is de splitsing van de sociale zekerheid onder blanke mensen (Walen en Vlamingen) wettelijk is – het zelfs een politiek correct bespreekbaar item is – maar de splitsing van de sociale zekerheid in een aparte zuil voor vreemdelingen en blanke autochtone Belgen bij wet verboden is als zijnde een haatmisdrijf?

De voordelen van een splitsing in de sociale zekerheid op basis van bloedband of ras afkomst en cultuur, ( in plaats van louter omwille van het Franse taalgebruik) is nochtans bewezen,en hoe een gezamenlijke sociale zekerheid van autochtonen en allochtonen onze maatschappij ontwricht en sociaal vernietigd is ook bewezen. Dat voelen we elke dag aan de lijve met hospitalen die bijna bankroet zijn.

Waarom mag de particratie dan het ene propageren ( en zelfs erover onderhandelen met de linkse partijen) en staat er op het andere ( sociale zekerheid opsplitsen omwille van historische afkomst door immigratie ) gevangenisstraf.

Is er een mens met gezond verstand die dat begrijpt, waarom het uit de sociale zekerheid uitsluiten van blanke (Franstalige) mensen wettelijk kan en mag ( regionalisering) en iemand uit pakweg Afghanistan of Congo in een apart stelsel van sociale zekerheid onderbrengen een haatmisdrijf is.

Wij – NATION/ NATIONALE BEWEGING – zullen dat nooit aanvaarden, dat ‘eigen volk’ ( er leven in Wallonië honderdduizenden Franstaligen van Vlaamse afkomst, mensen met ons bloed dus) uit de sociale zekerheid geweerd worden terwijl honderdduizenden van over de gehele wereld ingevoerde mensen wel van de Vlaamse solidariteit kunnen genieten.

Het wordt tijd dat we de politiek van neoliberale ‘omvolking’ nu maar eens een halt durven toeroepen, eender of dat neoliberalisme zich nu in een Vlaams nationale dan wel in een linkse verpakking versluiert.

Edouard Hermy
Vice-voorzitter


0 commentaire

Laisser un commentaire

Avatar placeholder

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *