Massa immigratie : gevaar!

Publié par NATION le

Jongeren sloegen man dood, dat was een ‘banale’ straatruzie schrijven de Duitse leugenmedia.

Wat is er banaal aan het feit dat wilde dieren mensen op straat aan…vallen, mochten het wolven ( maar het zijn laffe hyena’s ) zijn – men zou ze afmaken ter plaatse.

Wij eisen dat mensen zich mogen bewapenen zoals in de States – en dat niemand afkomt : dat er dan nog meer doden zullen vallen, en zo ja, als ze vallen ,dan zullen het de daders van dergelijke misdaden en straatterreur zijn, en niet de onschuldige slachtoffers ( die meestal blank zijn).

Laten we ons niet verder ontwapenen met het argument : ‘dat wapenbezit tot massamoorden leidt en strenge wapenverbod tot vrede’.

De vrede van criminelen te doen wat ze willen doen, ja dat wel.

Kijk in Mexico ‘is’ er een zeer strenge wapenwet, daar vallen elk jaar tot 40.000 ( ja u leest het goed) doden door middel van wapens. Dat er ook een deel criminele sneuvelen ( waar vroeger alleen brave burgers slachtoffer waren) is enkel te danken aan bewapende burgermilities.

Men zegt dat er een ‘burgeroorlog ‘dreigt’ – ik zeg u – er is al een burgeroorlog bezig, en wij zullen hem verliezen tenzij we de elite aan de kant zetten en zelfs wetten maken die ons toelaten ons te verdedigen.
Wenen en kaarsjes branden is mooi en edel, maar het helpt ons geen ene zak.

Bendes malen niet om uw en mijn tranen, we moeten ze zelf laten wenen,

Edouard Hermy

Catégories : Politique

1 commentaire

Marie · 13 décembre 2019 à 19 h 03 min

Je réponds en français car je comprends le flamand mais l’écrit très mal. Je suis absolument persuadée qu’il faut autoriser le port d’arme afin que les gens honnêtes aient une chance de se défendre face aux apprentis terroristes de tout poil. Face à un agresseur armé d’un couteau, je me sentirais bien plus à l’aise en sachant que je peux le truffer de plomb.

Laisser un commentaire

Avatar placeholder

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *