Een schande!

Publié par NATION le

Eddy Hermy

We hebben 6 regeringen en 7 parlementen ( of omgekeerd, er is toch geen hond die het nog weet) 9 provincieraden, een dikke 3000 politici – talloze bestuurders die politiek gedropt zijn in bedrijven zoals De Lijn en het spoor – en een overheidsbesteding van, 250 miljard om de boel te doen draaien.

Maar de bussen komen niet en de trainen zijn te laat (lees HIER !).

De wegen zijn verstopt en lijken op die in Afghanistan, justitie werkt voor geen meter, politie heeft geen tijd, politici houden zich bezig met het terugbrengen van terroristen en hun kroost, onze veiligheidsdiensten zoeken naar nationalisten ter vervolging van hun mening, omdat ze de massa ingevoerde geweldplegers niet aankan pakken ze eigen volk aan.

Maar een bus of trein op tijd, geen sprake van !

Voor dergelijk hoogtechnologische bevragingen aan het overheidsapparaat is geen plaats.

En maakt u dat kwaad – en maakt u van u neus, dan weet de politieke klasse wel raad : u bent een negativist, een populist een neonazi-fanaat.

Eddy Hermy

Catégories : Non classé

0 commentaire

Laisser un commentaire

Avatar placeholder

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *